logo  
 
 
     
Wim Siemerink Bloem & Presentatie is van oorsprong een bloemenspeciaalzaak, in de loop van de jaren hebben wij onze focus gericht op het aanbieden van een gespecialiseerde service voor het bedrijfsleven.

Wij verzorgen presentaties in de ruimste zin van het woord met een 'groene basis'. Bloemenarrangementen, tentoonstellingen, decorbouw, interieurbeplanting, beurzen, tuinontwerp, bedrijfsfeesten, presentaties en organisatie van evenementen.

Bloem & Presentatie is een compact betrouwbaar team van gespecialiseerde en ervaren mensen met een gedegen vakkennis. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners geeft ons de flexibiliteit om een grote variëteit aan projecten te realiseren tegen concurrerende prijzen.

Onze werkwijze is gebasseerd op een persoonlijk aanpak. In nauwe samenwerking met onze klanten proberen wij tot een resultaat te komen dat hun bedrijf past. Wij zijn ervan overtuigd dat de 'groene factor' een positieve bijdrage kan leveren aan uw bedrijf.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Email: info@wimsiemerink.nl voor een afspraak, u kunt ook telefoneren. tel. +00 31 (0)252 221492
mobiele telefoon +00 31 (0) 6 22520087